ELFEJETETTE ADATAIT?

Általános Szerződési Feltételek

 1. A regisztrációs felület üzemeltetője az Energia West Kft. ( Adószám: 10641639-2-13, Cím: 2013 Pomáz, Szőlő telep utca 19.)
 2. A regisztrációs felület funkciója az Energia West Kft., későbbiekben, mint Drx Sport által szervezett élménynapok szervezésének elősegítése, az ott megjelenő vendégek érkezési/vezetési időpontjainak rögzítése, egyeztetése a Drx Sport munkatársaival.
 3. A felület lehetőséget biztosít azon felhasználóknak, akik rendelkeznek már meglévő utalványokkal/ voucherekkel, amelyek a szolgáltató által szervezett élménynapokra érvényesek.

Ügyfélszolgálatunk : info@drive-x.eu érhető el.

Jelenleg az alábbi szolgáltatók utalványai válthatók be a felületen keresztül:

 • Élményvezetés.hu
 • Élménypláza.hu
 • Meglepkék.hu
 • Drive-x.eu hivatalos webshop
 • Nagynap.hu
 • Hungaroringshop.hu
 • Feldobox.hu
 • Kártyapláza.hu
 • Euroring.hu

A felhasználó a regisztrációs folyamat során maga ellenőrzi az utalványon szereplő adatok helyességét, valamint egyeztet probléma, kérdés esetén annak kibocsátóival.

A felhasználó elismeri, hogy az utalványon/voucheren szereplő adatok hitelesek, a felületen megadott információk érvényesek és nem tartalmaznak megtévesztő vagy valótlan állításokat.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Drx Sport által szervezett események időpontjai, dátumai változhatnak, valamint az utalványon szerepelő élmény tárgyát indokolt esetben megváltoztathatja, akár a foglalási dátum napján is.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a programok helyszínén és azok igénybevétele előtt a pálya és az autó vezetésére vonatkozó felelősség vállalási nyilatkozatot kell kitölteni, amelynek aláírása esetén tudja igénybevenni a szolgáltatást.


Foglalás | Regisztráció menete:

 1. Ahhoz, hogy egy felhasználó a felületen belül található naptárakhoz hozzáférést kapjon fontos, hogy a főoldalon található regisztrációs lapot kitöltve, utalvánnyal/voucherrel csatoltan küldje el a Drx Sport kollégái részére.
 2. Amennyiben a feltöltött adatok a valóságnak megfelelnek, úgy a Drx Sport munkatársai hozzáférést biztosítanak az ügyfelek részére a felületen található naptárakhoz.
 3. Miután e-mailen keresztül értesítést kapott a felhasználó a hozzáférési jogosultságról, úgy a korábban általa megadott e-mail és jelszó segítségével be tud lépni a felületre.
 4. Fontos, hogy az utalványon már korábban megadott információknak és paramétereknek megfelelően történjen a foglalás, így elsőkörben a pálya kiválasztása, majd az utalványon szereplő autó képére történő kattintás után találkozhatunk a naptárral, amelyen zölddel vannak kiemelve az aktuálisan elérhető rendezvények napjai.
 5. Miután a dátum kiválasztásra került, lehetőségük van a a pontos időpont megadására, majd a regisztrációs adatok véglegesítésére.
 6. Ezt követően a Drx Sport kollégái újra ellenőrzik a megadott adatokat, majd annak helyessége esetén jóváhagyják a regisztrációt és egy automata email rendszer segítségével elküldik a helyszínen is bemutatandó, úgynevezett REGISZTRÁCIÓS JEGY letöltési linkjét. Ez a jegy szolgál arra, hogy a Drx Sport helyszínen is dolgozó munkatársai tudják, hogy melyik programra érkeztek pontosan. ( A helyszínen történő regisztrációs jegy kiállításáért kollégáink 1000 Ft-os költséget számítanak fel, így javasoljunk annak otthoni nyomtatását.)

Időpontmódosítási és lemondási feltételek

A programon elérhető időpontok és résztvevők száma korlátozott számban elérhető, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a rendezvény napját megelőző 7 napon túl beérkezzen hozzánk a program lemondására vagy időpontmódosítására vonatkozó igény.

Amennyiben a programmal kapcsolatos időpontváltoztatás jelzése 7 napon belül történik, úgy az Euroring, Drx Ring, Drx Rally arénában megrendezett események esetén 5.000 Ft-os időpontmódosítási díjat számítunk fel, amelyet a felhasználóknak a helyszínen szükséges megfizetni.

A Hungaroringen megrendezésre kerülő rendezvényeket érintett időpontmódosítás 7 napon belül történő jelzése esetén 10.000 Ft-is időpontmódosítási díjat számítunk fel, amelyet a felhasználóknak a helyszínen szükséges megfizetniük.

Számlázási Feltételek

Azon ügyfeleink, akik számviteli bizonylatot kaptak szolgáltatásunk megvásárlását követően és számla leadási kötelezettéségük van, úgy kérjük azt előre, legkésőbb a vezetés helyszínén jelezze kollégáink számára.


Reklamáció

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a programmal kapcsolatos problémákat, reklamációt a a program helyszínen jelezzék a Drx Sport kollégái felé, utólagós reklamációval kapcsolatban nem tudunk segíteni!

Az autózás során készült felvételekért és az önök által hozott kártyáért felelősséget nem tudunk vállalni Amennyiben szeretnék lehetőség van a helyszínen az instruktornak a kamerán visszanézni a felvételeket, hogy meggyőződjön annak létezéséről. Ezt utólag nem áll módunkban ellenőrizni vagy javítani!

Fontos információ helyszíni adatrögzítéssel kapcsolatosan!

Ne hagyd otthon MEMÓRIAKÁRTYÁDAT, hogy az élményt haza tudd vinni örökbe! ( minimum 8 GB-os maximum 32 GB-os (class10-es) micro SD memóriakártyát fogadunk el.  Az adatvesztés elkerülése érdekében, kérem a memóriakártyát üresen hozzák. Micro SD kártya hiányában nem áll módunkban eljuttatni a vezetésről készített felvételt! Nem tudjuk elfogadni, a sima SD kártyát, a pendrive-t, telefont, külső winchestert!(class10-es) micro SD-os maximum 64 GB-os minimum 16GB)

TOP