ELFEJETETTE ADATAIT?

Foglald le időpontodat Gokartozásra még ma! Írd be utalvány számodat a megjegyzés rovatba!

Hogyan foglalhatsz?

  1. Keresd meg az első elérhető napot ( ha éppen nincs elérhető, akkor kattints a következő hét feliratra)
  2. Keresd a még van hely vagy szabad feliratot! Majd kattints és add meg adataidat!
  3. FONTOS!!! A regisztrációs során a megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel  az utalvány  kódját! ( élménykód, utalványkód stb.), hogy kollégáink azonosítani tudják!
FIGYELEM: Az online beérkezett bejelentkezés / pályabérlési igények visszaigazolását 12 órán belül tudjuk garantálni! A Hungaroring területére háziállat behozatal sajnos nem lehetséges!
Foglalás típusa: Bejelentkezés vagy Pályabérlés?
Amennyiben az előzetes bejelentkezést választod, úgy a munkatársaink tudnak kalkulálni érkezésetekkel és a táblázat segítségével elkerülhető, hogy egy időpontra túl sok csoport érkezzen, és várni kelljen egymásra. Ezért abban az esetben, ha többen érkeznétek gokartozni, előtte mindenképpen ajánlott ránézni a foglaltsági táblázatra és bejelentkezni. Egyéni futamok és Mini GP csomagjaink esetében a "Bejelentkezés"-t (mint foglalási típus) szükséges kiválasztani.

 

Pályabérlés esetén kizárólagos pálya és korlátlan gokart használatot biztosítunk. Csak a bérlőé a gokart park, amely céges rendezvény lebonyolításához a legajánlottabb konstrukció. Ehhezlegalább 1 óra, és hétkönap min. 5, hétvégén min. 6 gokart bérlése szükséges. Maximum 13 gokartot tudunk egyidejűleg rendelkezésre bocsátani.

TOP