ELFEJETETTE ADATAIT?

 

1. Hogyan kell regisztrálni a DRX SPORT rendszerébe?

Ahhoz, hogy a regisztrációdat el tudd kezdeni oldalunkon, szükséges egy meglévő utalvány/voucher, amelyet saját weblapunkon, vagy valamelyik viszonteladói oldalon vásároltál korábban, esetleg ajándékba kaptad valakitől.

Amennyiben a vouchered/ utalványod rendelkezésre áll, úgy megkezdheted a regisztrációdat, ahol a kötelező adatok megadása mellett az utalványról egy telefonnal készített fotót, vagy az eredeti pdf fájl kell feltölteni  rendszerünkbe.

Ezt követően a regisztráció folyamatban lévő státuszt kap, amelyet kollégáink ellenőrizni fognak. A regisztráció közben a kollégáink ellenőrzik az utalvány érvényességét, hitelességét. Amennyiben mindent rendben találnak, úgy a regisztráció jóva lesz hagyva az oldalon. Erről e-mailben értesítünk minden aktív felhasználót.

Ezt követően jogosultságot kap minden olyan aktív felhasználó, aki még nem foglalt időpontot a rendszerben az autók naptárához, így láthatóvá válik ( zölddel jelölve), hogy mely napok és időpontok szabadok még.

Ekkor kell megjelölni azt az időpontot, amelyik napon és órában szeretne részt venni a DRX Sport egyik rendezvényén. Fontos, hogy kizárólag azok a regisztrációk lesznek végérvényesen jóváhagyva, amelyek a voucher/ utalvány által megjelölt autóra, csomagra érvényesek. Amennyiben nem érvényes az utalvány/ voucher a felhasználó által megjelölt autóra/ csomagra ( körszám), úgy kollégáink azt el fogják utasítani.

FONTOS! A regisztáricó megkezdésekor minden mező kitöltése kötelező! Elképzelhető, hogy a képfeltöltésnél a nagyméretű képek miatt lassabb a folyamat sebessége. Érdemes kisebb méretű képeket, pdf-et csatolni.

2. Mit tegyek ha nem kaptam visszaigazoló e-mailt?

Kérjük, amennyiben nem érkezett visszaigazolás a regisztráció megkezdéséről vagy az időpont foglalás jóváhagyásáról az azt követő 48 órán belül, úgy jelezd nekünk a lehető leghamarabb, valamint érdemes ellenőrizni a spam/ levélszemét mappát is, elképzelhető, hogy visszaigazoló e-mailünket a levelező rendszerek bizonyos esetekben oda helyezik.

3. A lefoglalt időpontom mégsem jó számomra, mit tegyek?

Az időpont módosítást, lemondást a lehető leghamarabb jelezni kell számunkra, illetve megjelölni annak okát is. A lemondás a rendezvény előtti 7 napon túl díjmentes, azon belül módosítási költségként  a DRX ringre érvényes foglalások esetén 5.000 Ft módosítási költséget számítunk fel, Hungaroring és Euroring pályákra érvényes foglalások 7 napon belüli módosítás esetén 10.000 Ft-os díjat számítunk fel.  Központi email címünk: info@drive-x.eu 

4. Hogy jutok el a DRX RINGRE?

A DRX SPORT saját versenypályája, Kiskunlacházán található a repülőtéren! A legkönnyebben a Google Maps segítségével tudtok oda jutni az alábbi térkép mutatja az útvonaltervezési lehetőséget!

 
5. Hol találom az utalvány kódomat?

A viszonteladó partnereink különféle utalványokat biztosítanak vendégeink részére, így minden partner esetén egyedi számsorok vannak.

  • Az elmenyvezetes.hu vagy elmenyplaza.hu által kiállított utalványok esetén a regisztráció megkezdésekor: Az ÉLMÉNYKÓD | BIZTONSÁGI KÓD mellett található számsorok megadása kötelező.
  • Meglepkek.hu esetén a QR kód alatt található KÓD felirat melletti számsor megadása szükséges.
  • Hungaroringshop.hu által kiállított utalványok esetén az NO: felirat utáni szám, valamint a voucher lentebbi részén található BIZTONSÁGI KÓD megadása szükséges.
  • Nagynap.hu VOUCHER szám melletti kód, BIZTONSÁGI KÓD  rész megadása szükséges.
  • Kártyapláza.hu esetén a KÁRTYA AZONOSÍTÓ megadása szükséges.

6. Utalvány feltöltés - Hogyan töltsük fel?

Néhány aranyszabály az utalványok feltöltésére, ami elősegíti a DRX kollégáinak munkáját az azonosítás miatt.

  • Jó látható legyen a teljes utalvány ( minde a négy sarka) és ne legyen homályos a kép
  • Ha több oldalas, akkor inkább minden oldal kerüljön feltöltésre
  • Mindenképpen jól láthatóak legyen a rajta található azonosító számok
  • Lehetőleg ne legyen 4-5 MB nagyobb méretű a kép, mert elképzelhető, hogy emiatt lassabb a regisztráció folyamata ( ideális méret: 200 kb-500kb)

Amennyiben nem vagy biztos a regisztrációdban, úgy látogasd meg a Segítség oldalunkat és írj nekünk!

TOP