ELFEJETETTE ADATAIT?

ÜDVÖZÖLJÜK A DRX SPORT

REGISZTRÁCIÓS FELÜLETÉN!

REGISZTRÁCIÓSLAP

Kérjük, annak a nevéd adja meg, aki vezetni fog! Amennyiben többen fognak, de egy fiók alatt regisztrálnak, úgy a további személyek adatait később van lehetőség megadni.
adjon meg egy jelszót, majd megerősítés céljából még egyszer írja be!

Tippek a regisztrációhoz!

  • Ezt az adatlapot kizárólag azoknak szükséges kitölteni, akiknek nincs fiókjuk az oldalon! Ellenkező esetben csak be kell lépni a fiókba email címükkel!
  • Fontos, hogy minden adat pontosan kerüljön megadásra, ahogy az utalványon szerepel! Továbbá olyan email címet adjanak meg, amelyet minden nap ellenőriznek!
  • Ha hibát jelez a weboldal regisztráció közben, pl. nem érvényes voucher, érdemes a szolgáltatóval felvenni a kapcsolatot! Elképzelhető, hogy már korábban beváltásra került, esetleg lejárt vagy változás lett az utalvány adataiban.
  • Kérjük, a felületen kizárólag arra az autóra/pályára foglaljon, amelyre az utalványa szól! Ellenkező esetben a helyszínen különbözetet számítunk fel!
  • Ha több utalvánnyal rendelkezik, várja meg míg hozzáférést kap weboldalunkhoz, majd a fiókom menüpont alatt lesz lehetőég további regisztrációra!
01

Regisztráció megkezdése

Adja meg a vezető személy adatait!
02

Időpont foglalás

Ha az utalvány adatok megfelelőek voltak, felületünk automatikusan hozzáférést biztosít foglaláshoz!
03

Időpont jóváhagyása

Az utalványon szereplő autóra időpont foglalási lehetőset kapnak vendégeink, ezt kollégáink ellenőrzik,majd jóváhagyják!
04

Autózás

A foglalt időpont alkalmával a megadott helyszínen ( pályán) várjuk kedves vendégeinket!

A DRX SPORT - Energia West Kft. fenntartja a jogot az utalványon szereplő helyszín és jármű módosításával kapcsolatban! 2022.

Bizonyos partnereink utalványait rendszerünk nem automatikusan fogadja el, így azok ellenőrzésére várniuk kell! ( Euroring - Feldbox - Kártyapláza -Drive-x Hivatalos weboldal)

TOP